Maxcube by Studio Koossino houses creative workspaces within concrete walls

South Korea’s Studio Koossino created a concrete building with white and yellow protrusions to provide shared workspaces for an artists’ community north of Seoul (+ slideshow).

Made as a “coffee culture area”, the Maxcube facility sits in the cultural village of Heyri, wh… – http://goo.gl/W9SOmi
Concrete, Creative, Houses, Koossino, Maxcube, Studio, Walls, Within, Workspaces – by Ramon – Decor10 Blog

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s